Vizuális megjelenítés

3D adatközpont-vizualizációk: Jobb, mint a helyszínen.

3D, ami nem trükk

Úgy gondol a 3D-re, mint egy értékesítési trükkre, amely csak stílus és semmi tartalom? Nincs egyedül ezzel. Tény, hogy a legtöbb adatközpont-kezelő szoftver a 3D-t mutatós, de végső soron nem hasznos módon használja.
De mi lenne, ha az adatvezérelt 3D megkönnyítené az adatközpont kezelését? A Sunbird adatközpont-vizualizációkkal olyan 3D-t láthat, amely gyorsabb, egyszerűbb és okosabb, mintha fizikailag az adatközpontban lenne.

Az érzékelő leolvasásainak egyszerű elemzése

DCIM-megoldásunk 3D-t tartalmaz az információk értelmes módon történő bővítése érdekében, így Ön többet tud kihozni az adatokból. Tekintse meg a szekrények magasságát, és nézze meg, hol és hogyan vannak elhelyezve és csatlakoztatva az eszközök. Elemezze az energia-, hőmérséklet- és páratartalom-érzékelők leolvasott értékeit egy pillantással – olyan információkat, amelyekhez nem juthat hozzá könnyen, ha fizikailag az adatközpontban tartózkodik. Jelenítse meg vizualizációit diavetítés módban, hogy a szervezeti silókon átívelő közös megértést teremtsen.
Aggódik a késleltetés és a terhelés miatt? A böngészője sebességével – és nem egy szerver által – renderelt 3D nagy teljesítményt biztosít a gyorsabb elemzés érdekében.

Nem csak a show kedvéért

Ne pazarolja tovább az idejét az adatközpontba való fizikai utazásokkal. Tesztelje DCIM-megoldásunkat, és tapasztalja meg a 3D-s adatközpont-vizualizációkat, amelyek egyszerre funkcionálisak és szépek.

A Google Earth találkozik az adatközpontjával.

Fedezze fel az adatközpont bármely pontját – az alaprajz légi perspektívájától a szekrények mélyéig – anélkül, hogy elhagyná az íróasztalát.

Navigáljon adatközpontja soraiban és állványaiban csupán az internetes böngészőjével, további szoftverek nélkül. Tekintse meg madártávlatból az egész adatközpont padlóját, vagy tekintse meg közelebbről az egyes folyosókat és szekrényeket. Forgassa, pásztázza és nagyítsa az egész emeletet, vagy különítse el a sorokat és a tárolófolyosókat.

Időjárási radar az adatközpont számára:

Hő- és nyomástérképek time-lapse videóval.

Gyorsan és pontosan előre jelezheti és kezelheti az adatközpont környezetében bekövetkező változásokat.

A hőmérséklet és a páratartalom időbeli tendenciáinak megfigyelése a teljes adatközpont padlójának térképén

A hotspotok kialakításának azonosítása és előrejelzése – a kezdő- és végpontoktól a végpontokig

Együttműködik az adatközpontban már telepített környezeti érzékelőkkel az egyszerű adatgyűjtés és a kiváló minőségű adatok érdekében.

Érezze magát jobban, és aludjon nyugodtabban, ha tudja, hogy a Sunbird DCIM folyamatosan felügyeli az összes adatközpont állapotát és egészségét.

  • • Egyszerű piros-sárga-zöld színkódolással egy nézetben könnyen áttekintheti az összes telephelye állapotát.
    • Gyorsan fúrjon lefelé, hogy megértse a küszöbérték riasztásokat kiváltó eseményeket.
    • Érje el az optimális adatközpont-állapotot a több telephelyes felügyelet segítségével az összes telephelyén.
  • • Testreszabhatja a nézeteket drag-and-drop segítségével, és átméretezheti a lapokat, hogy az összes adatközpontja elférjen egy képernyőn.
    • Vegye le a stresszt az adatközpontokban bekövetkező változások nyomon követéséről a felhasználó által konfigurálható értesítésekkel.
    • Gyorsan rendezheti, szűrheti és törölheti az összes eseményt egyetlen nézetben.