Rittal IT ökoszisztéma

A német Rittal az elmúlt mintegy 60 évben a szekrénygyártás úttörője. Új megoldásaival a piac vezető szereplője, trendszetter szerepe megkérdőjelezhetetlen. A ROSI-Systems ezért választotta rendszerpartneréül a Rittalt: hiszen kiemelkedően innovatív, jövőbiztos, flexibilis megoldásaival egy lépéssel a piac előtt jár. Fejlesztőmérnökei kitalálják az Ön gondolatait és már pontosan tudják, hogy a jövő kihívásaira milyen termékkel és megoldással fognak reagálni.
A Rittal IT ökoszisztémája a teljes IT infrastruktúra palettát felöleli: így szekrényeket, áramellátást, UPS-t, hűtést, felügyeletet és IT biztonsági megoldásokat is tartalmaz. Ebből az öt alapkomponensből az ügyfél igényei szerint akár egyedi, akár standardizált, tanúsított, előválogatott konstrukciót tudunk javasolni. A ROSI-Systems szakértői rendelkeznek a megfelelő tapasztalattal, munkájuk során számtalan alkalommal adtak tanácsot és valósítottak meg Rittal megoldásokat. Bízza ránk feladatát, kérdezzen tőlünk és garantáljuk: tökéletes megoldást javasolunk Önnek!

IT rackek

Hálózati és szerverszekrények

A Rittalnak szekrénygyártásban majd 60 éves tapasztalata van, és ez az óriási tudás az IT infrastruktúrák alapját képező szekrényrendszereket is a világ élvonalába repíti. Rugalmasság, gyorsaság, minőség, szerelhetőség, adatok és támogatás – ezek jelentik a Rittal szekrények legfontosabb jellemzőit.

Rittal szekrények

IT tápellátás és UPS

A működést adó energia.

Minden vállalat számára fontos a megszakítatlan, szünetmentes tápellátás. Ez nemcsak magát az UPS-t jelenti, hanem az áramellátás és -elosztás olyan alapvető elemeit, mint az áramsínek, a PDU-k és backup modulok. A moduláris felépítés miatt tökéletesen igazodik a változó igényekhez.

Rittal tápellátás

IT hűtés

Nincsenek forró pontok

A növekvő adatmennyiség és adatfeldolgozás nagy kihívás elé állítja az adatközponti operátorokat. Az energiaigények is növekednek, ez pedig a disszipáció növekedésével is együtt jár. Ezt kezelni kell: a hűtés kiemelt szerepet kap az IT infrastruktúrában. A vállalatok ezért időt és rengeteg pénzt takaríthatnak meg azzal, ha a legmegfelelőbb hűtési megoldást választják az adott feladatra.

Rittal IT hűtés

IT felügyelet

Rugalmas monitoring adatközponton belül és kívül

A Rittal rugalmas monitoring megoldása tökéletesen az alkalmazás méretéhez skálázható. Az okos megoldással a vállalat minden folyamatához illeszkedő felügyelet építhető ki, zavarás nélkül. Így minden kritikus eltérés azonnal azonosítható és a szükséges karbantartási feladatok időben elvégezhetők.

Rittal felügyelet

IT biztonság

Folyamatos rendelkezésre állás

A vállalat IT rendszerének folyamatos, megbízható rendelkezésre állása létfontosságú az üzletmenetben. Egy hiba az IT-ban jelentős kiadással jár és súlyos reputáció veszteséget is okozhat. Ezért az IT infrastruktúra védelme valóban életbevágó. A hatékony IT védelem mind fizikai, mind cyber fenyegetések ellen kiváló védelmet biztosít.

Rittal biztonság

Miért a VX IT a világ leggyorsabb rack-je?

Ha a Rittal termékekkel kapcsolatban lenne kérdése, keressen minket!