Szolgáltatások

Szakértelem és kényelem Önnek.

Termék + szolgáltatás: a teljes megoldás

Fontosnak tartjuk, hogy a kiváló termékek mellet azok teljes életútját támogassuk. A kiváló minősígű termék nagyon fontos, de legalább ilyen fontos hogy a termékek tervezése, kiválasztása is professzionális módon történjen meg. Megfelelő szaktudású kivitelezést, beépítést kapjon ügyfél, illetve tudja azt is, a kivitelezés után milyen támogatást kap az üzemeltetési időszakban, milyen rendelkezésre állás, szállítási idő mellett rendelhet új termékeket. Milyen mértékben veszik figyelembe esetleges egyedi igényeit, milyen mennyiségi elvárások vannak – ha vannak – rendelésével kapcsolatban.

Ügyfelek részére

Szervertermek felszerelése – a rendkívül gyorsan fejlődő technológia miatt is – egyre nehezebb, összetettebb feladat. ROSI-Systems célja, hogy ügyfeleinket az általunk forgalmazott termékek gyártó és termékspecifikus információiról, jövőtállóságáról a legmagasabb szinten tájékoztassuk. Ügyfeleink üzleti céljait, igényeit pontosan megértsük, és azokhoz illő megoldásokat javasoljunk. Ezért nagyon fontos számunkra, hogy Ügyfeleink projektjeit már a tervezési, igényfelmérési szakasztól támogatni tudjuk.

a

Tervezők részére

A tervezés komoly szakértelmet, nagy odafigyelést és precizitást igényel, fontos hogy a tervező megfelelően ismerje az általa betervezett termékeket, ami a mai gyorsan fejlődő informatika világában sok időt kíván. ROSI-Systems abban segíti tervezőket illetve a tervezés folyamatát, hogy a szükséges pillanatban a tervezők részére rendelkezésre álljon mind az a gyártó és termékspecifikus tudás, információ ami a tervező munkáját kell támogassa.

Kivitelezők részére

A Kivitelező az a személy, csapat, aki Ügyfél részére a termékeket beépíti, működő rendszerré alkotja. Gyártók számára, így ROSI-Systems számára is kiemelten fontos, hogy Kivitelezőt a szükséges összes tudással, termékismerettel, háttértámogatással (mint logisztika, képzések…) ellássuk annak érdekében, hogy Ügyfél elégedett legyen a projekt átadásakor.

Ezért támogatjuk kivitelezőket is már a megrendelés előtt, a konkrét rendelés leadását megelőzően is, pontosan azok a termékek, szolgáltatások legyenek megrendelve, melyekre valóban szükség is lesz. Tanácsadással, konzultációval segítjük Kivitelezőt az esetleges tervmódosítások lekezelésében, projektet érintő változások (mert ugye a változás örök!) lekezelésében.

a