ROSI-Systems termékek
Miért a ROSI-Systems?

Amikor több, mint száz évnyi szakmai tapasztalat egyesül, abból csak jó dolgok sülhetnek ki. A német Rosenberger cégcsoport már több, mint 50 éve nyújt kábelezési megoldásokat géptermek installációjához és adatátviteli berendezések összekötéséhez. A modern kor követelményeinek megfelelően már elsősorban optikai kábelek szerepelnek a cég kínálatában, melyeket magyarországi üzemegységükben gyártanak. A RITTAL közel 60 éve készít professzionális rendszerplatformokat az erősáramú energiaelosztás és az IT rendszerek számára.

 

A ROSI-Systems ennek a két cégcsoportnak a termékeit kínálja partnerei számára, így a IT szekrényrendszerek és ezeknek az összekötéséhez szükséges kábelek és csatlakozók egy helyen érhetők el.

Kábelezési megoldások a Rosenberger OSI-tól

Innovatív IT kábelezés az adatközpontban

A Rosenberger Optical Solutions & Infrastructure (Rosenberger OSI) 1991 óta szakértő szereplője az innovatív optikai kábelezési megoldásoknak. Ahol nagy mennyiségű adatot kell gyorsan küldeni: ott a Rosenberger OSI a megoldás.

Rosenberger

Rittal IT ökoszisztéma

Átfogó IT rendszer a RiMatrix Next Generation alapján

A Rittal portfoliójában rackek, csomagok, szerverszobák, konténerek és kulcsrakész adatközpontok is szerepelnek. Egy kézből, a tervezéstől kezdve az üzembe helyezésig átfogja a termék életciklusát a Rittal.

Rittal

Tervezőszoftver a HADstair-től

A HADstair tervező program a most piacvezető tervező szoftverekbe (AutoCAD, BricksCAD, GstarCAD) épül be moduljaival, ezért nem szükséges új programokat megvásárolni és használatukat elsajátítani.

Ezen plusz funkciók egy új felhasználói felületen helyezkednek el, mellyel megkönnyítjük a tervezés munkafolyamatainak egyszerű, gyors és automatikus végrehajtását.

Tervezőszoftver

A gyártók szinergiája

most az Ön előnye!

Szervertermek

Komplett szervertermi megoldásokkal is támogatjuk Önt és a projektjét. Keressen minket!

Rosenberger OSI kábelezés

Szakértelmünk alapján a Rosenberger OSI kábelezési megoldások adják.

Rackek, szekrények

A ROSI-Systems a Rittal prémium minőségű szekrényrendszereit ajánlja.

Hűtés

Hűtési megoldásokban partnerünk szintén a Rittal, ami IT hűtésben az egyik leginnovatívabb szereplő a piacon.

A jövő technológiája.

A ROSI-Systems a Rosenberger OSI kábelezési rendszerek magyarországi kizárólagos „Premium Solution Partnere”.

Töltse le a tanúsítványunkat!

Kérdése van?

Ha máris felmerült egy kérdése, amiben segíthetünk, írjon nekünk!

Kapcsolat