Rosenberger Optical Solutions & Infrastructure – Rosenberger OSI – 1991 óta fejleszt és gyárt optikai és réz kábelezési rendszereket főleg szervertermi, informatikai adatközponti és távközlési területre.

A termékeink minden olyan területen megtalálhatóak, ahol biztonságosan és gyorsan kell nagy mennyiségű adatot szállítani. Számos díj és nemzetközi elismerés a bizonyítéka, hogy termékfejlesztésben és gyártásban a Rosenberger OSI a világ élvonalába tartozik. A magyar piacon hatalmas előny, hogy a Rosenberger OSI a kiváló termékeit hazánkban, Taksonyban gyártja! Jöjjön el, látogassa meg gyárunkat!

Adatközponti kábelezés

Rugalmas és gyors megoldások az Ön adatközpontjának.

Az adatközpont az alapja és szíve a digitalizációnak, hiszen ez az előfeltétele annak, hogy digitális folyamatok jöhessenek létre. Ezért itt az intelligens, jövőorientált és jövőtálló kábelezés létfontosságú, hiszen megbízhatóan kell továbbítania az egyre növekvő adatmennyiséget.

A Rosenberger OSI több mint 25 éve telepíti a rendszereit, akár egy 30 négyzetméteres, akár 20 000 négyzetméteres adatközpontról legyen szó. A vállalat ismeri az IT kihívásait, azokra a tökéletes válasszal és megoldással tud szolgálni.

Modern LAN hálózatok

Jövőtálló és adaptív épületkábelezés

Az Ipar 4.0, az IoT és a Big Data forró témák jelenleg, és ezek nem csak a társadalmat változtatják meg, hanem jelentős kihívások elé állítják a vállalatok meglévő IT infrastruktúráját is. Sőt, a digitalizáció egyre inkább átszövi az irodai munka világát is. Az adatmennyiség, amivel a munkatársak dolgoznak, a LAN hálózatot is kihívás elé állítja. Ennek megfelelni csak egyre növekvő kapacitással és ehhez alkalmazkodó épületi kábelezéssel lehet.

Hasonló kérdése lenne? Keresse a ROSI-Systems Kft. szakembereit!

Rosenberger OSI

Optikai kábelezés

Minden részletében tökéletes.

A Rosenberger OSI kábelezési rendszereit úgy tervezték, hogy átfogó megoldást jelentsen a strukturált optikai kábelezési kihívások számára. Minden komponens össze van hangolva egymással a kiváló megbízhatóság érdekében. A Rosenberger OSI már 1997 óta, az elsők között ismerte fel a párhuzamos optikai kábelezés lehetőségeit. Ez az úttörő technológia ma már döntési faktor a jövőbiztos IT infrastruktúrák telepítésénél.

A Rosenbergernél a jövőt alakítjuk.

Kérdése van? Keressen minket bizalommal!