Változás

Mozgatások-bővítések-Változások könnyedén.

Válaszoljon a kérdésekre

Hogyan kezeli a költözéseket, bővítéseket és módosításokat az adatközpontjában? Hogyan követi nyomon a módosítási megbízások előrehaladását és termelékenységét? Hogyan biztosítja, hogy a munkát minőségben és határidőre végezzék el?
Nem titok, hogy az adatközpontok üzemeltetése összetettebb, mint valaha. Az eszközök állandóan, bármelyik pillanatban hozzáadódhatnak, eltávolíthatóak, újrahasznosíthatóak vagy átcsoportosíthatóak. És eddig kihívást jelentett és nehézkes volt gyorsan választ adni ezekre a fontos kérdésekre.

A műveletek optimalizálása

Változáskezelési megoldásunkkal jobban kezelheti az adatközponton belüli változásokat a jelenlegi műveletek, eszközök és infrastruktúra optimalizálásával. Ezáltal DCIM-szoftverünk lehetővé teszi a legjobb gyakorlatok fenntartását és a működési hatékonyság javítását.
A Sunbird dcTrack® DCIM-szoftver hatékony és intelligens eszközöket biztosít a munkafolyamatok automatizálásához. A megoldás lehetővé teszi a módosítási kérelmek generálását, az eszközmozgások automatizálását, valamint a kérelmek és munkamegbízások teljes ellenőrzési folyamatának fenntartását a megfelelőség érdekében.

Stresszcsökkentés

Nem kerülheti el a változásokat. De elkerülheti a vele járó gondok nagy részét. Győződjön meg róla saját maga, ha további információkat kér a változáskezelési megoldásunkról.

Beépített munkarend-kezelő rendszer

A létrehozástól a jóváhagyásig, zökkenőmentes automatizálás

Győződjön meg a munkarend minőségéről.

  • • Csökkentse a munkarend pontatlanságát vagy a hiányzó információkat
    • Biztosíthatja, hogy a munkamegbízásokat a megfelelő készségekkel rendelkező személyekhez rendeljék ki.
    • A munkafolyamatok késedelmének és szűk keresztmetszeteinek csökkentése.