Környezet

Ne hűtsön túl és takarítson meg pénzt.

Tudja meg, hogy az IT berendezései biztonságban vannak-e.

Hogyan tudja meg, hogy túlhűtötte-e az adatközpontját? Több hűtési erőforrásokért fizet, mint amennyire szüksége van? Hogyan lehet biztos abban, hogy IT-berendezései biztonságos környezetben vannak? Mivel a szerverek minden eddiginél több hőt termelnek, és a rackek sűrűsége egyre nő, a forró pontok a modern számítástechnika követelményeinek természetes velejárói. Ennek eredményeképpen előfordulhat, hogy nem kapja meg a szükséges figyelmeztetéseket, amelyek arról tájékoztatják, hogy a körülmények túllépik az előre beállított határértékeket. Vagy esetleg nem rendelkezik olyan eszközzel, amellyel megnézhetné, mi történik, ha növeli a hőmérsékletet anélkül, hogy forró pontot hozna létre.

Intelligens megoldások

Szerencsére a Sunbird teljes körű intelligens környezetkezelési megoldásokat kínál, amelyek nem csak a potenciális problémás területek azonosításában segítenek, hanem energiát takarítanak meg és biztonságos környezetet biztosítanak informatikai berendezései számára. A forró pontok talán jók az éjszakai életben, de nem az adatközpontokban. Tegye meg tehát az első lépést ezek kiküszöbölése felé, és ütemezzen be most egy Környezetkezelési Megoldás tesztet.

Az egyszerű monitorozás előnyei

Data Center Management megoldásunk egyesíti az alábbi lehetőségeket

 • Az intelligens PDU-k adatközpont-felügyelete, amelyeket úgy terveztek, hogy plug-and-play környezeti érzékelőkkel működjenek együtt – hőmérséklet, páratartalom, légáramlás, nyomás, víz, füst, érintésvédelmi érzékelők, és igen, még egy USB-s webkamera is.
 • Teljes adatközpont-kezelő szoftvercsomag, beleértve az üzemeltetési eszközt és a felügyeleti szoftvert, konfigurálható műszerfallal, riasztásokkal, hűtési grafikonokkal és a rack-hőmérséklet emelkedéséből származó megtakarítások kiszámítására szolgáló eszközökkel.
 • Továbbá az iparág legjobb adatközpont energiagazdálkodási szoftverének kompatibilitása számos harmadik féltől származó rack PDU-val.

Szerezzen használható betekintést az adatközpont környezetéről

Mérje be az egész adatközpontját környezeti érzékelőkkel, hogy intelligensebb, adatvezérelt döntéseket hozhasson.

 • • Elemezzen valós idejű adatokat a hőmérséklet, a páratartalom, az érintésvédelem, a szivárgásérzékelés, a füst, a légnyomás, a légáramlás és más környezeti érzékelőkből.
  • Biztosítsa az üzemidőt a rackek potenciális forró pontok megfigyelésével.
  • Megtakarítás a hűtésen az adatközpont hőmérsékletének magabiztos emelésével
  • Kapjon valós idejű értesítéseket és riasztásokat a kritikus és figyelmeztető környezeti állapotokról.

Interaktív adatközpont-egészségtérkép

Valós idejű interaktív adatközpont padlótérkép, amely színkódolt madártávlatból mutatja a legfontosabb adatokat, beleértve az aktív teljesítményt, áramot és kapacitást, hőmérsékletet, páratartalmat, légáramlást, nyomáskülönbséget és eseményeket szekrényenként.

A küszöbértékre vonatkozó riasztások és események forrásának, valamint a rack PDU-k teljesítményének pontos meghatározása.

Könnyen vizualizálhatja az adatokat és azonosíthatja a forró pontokat az adatközpontban

 • • Egy pillantással láthatja a forró pontokat.
  • Tudja, hogy mikor kell növelni/csökkenteni a hőmérsékleti beállítási pontokat
  • Tudja, hogy mennyire kell párásítani
  • Könnyen kezelheti a termikus burkolatot
  • Egyszerűsítse a levegőoldali takarékosság kezelését
  • Testreszabható Ashrae termikus burkolatok

Kerülje el a túlhűtést és takarítson meg dollárokat

Biztonságosan növelheti a hőmérséklet-beállítási pontokat, hogy akár 30%-ot is megtakaríthasson a hűtési költségekből.

Előre integrálva a környezetérzékelők vezető gyártóival

A teljes, zökkenőmentes megoldás érdekében a Sunbird DCIM a dobozból kivéve a vezető gyártók intelligens rack PDU-khoz és környezetfelügyeleti aggregátorokhoz csatlakoztatott környezeti érzékelőivel működik együtt.