Eszközök

Könnyedén. Pontosan.

Pontos leltárkezelés

A dcTrack® az egyszerűen használható DCIM-szoftverünk, amely lehetővé teszi az adatközpont eszközeinek pontos leltározását és valós idejű nézeteket az egész adatközpontra vonatkozóan, beleértve a rackekben lévő olyan berendezéseket, mint a szerverek, tárolók, hálózati berendezések, rack PDU-k, patch panelek és még az alkalmazások is.

Minden egy gombnyomással

Gyakorlatilag egyetlen gombnyomással megmutatja a teljes áramellátási és hálózati láncot. dcTrack egy átfogó, vállalati szintű DCIM-megoldás, amely megszünteti a több fájl kezelésével járó fájdalmat az olyan ad hoc asztali eszközökből, mint az Excel® táblázatok és a Visio® diagramok.

Kérjen élő online bemutatót eszközkezelési megoldásunkról, és győződjön meg róla saját szemével.

Valós idejű nyomon követés

Az iparági elemzők 40+%-os DCIM-piaci növekedést prognosztizálnak. Itt az ideje, hogy olyan megoldást keressen, amely lehetővé teszi az eszközök pontos nyomon követését és valós idejű megtekintését, így intelligensebben tudja kezelni az adatközpontot vagy a labort.

Az alábbi információk érhetőek el

gyártmány, modell, méretek, súly, sorozatszám, eszközcímke, szerver neve, szerver funkció, tulajdonos, rack helye, szekrény neve, RU pozíció, tájolás, konfiguráció, ügyfél(ek), adatportok, kábel típusa, kábel színe, MAC címek, IP címek, csatlakozók, protokollok, adatsebesség, tápcsatlakozók, feszültség, watt, amper, vételár, vásárlás dátuma, telepítés dátuma, garanciaidő, karbantartási dátumok, dokumentációs linkek, rendszeradminisztrátor, admin csapat, eszköz állapota.

Eszközgazdálkodás a modern adatközpontban

Részletes információk nyomon követése az összes adatközponti infrastrukturális eszközről, és akár saját egyéni mezők hozzáadása is lehetséges

 • Kiterjedt részletesség és eszközinformációk, beleértve a szervereket, a hálózatokat és a tárolást is.
 • Azonnali képet kaphat arról, hogy milyen eszközei vannak, ki a tulajdonosa és hol találhatóak.
 • A jelentések megkönnyítik az eszközök ellenőrzését és megfelelőségét
 • Gyors keresés az eszközökre és részletes információk lekérdezése egy kattintással

Egyéni mezők és elrendezések segítségével bármit nyomon követhet, amire csak vágyik

A Sunbird egyéni mezőivel bármit és mindent nyomon követhet az adatközpontjában.

 • Gondoljon túl a megszokottól a testre szabható mezőkkel, amelyek helyt adnak egyedi adatainak.
  • Állítsa be az oldalak elrendezését bizonyos csapatok vagy funkciók számára, hogy csökkentse az egyes mezők keresésére fordított időt.
  • Szervezze és jelenítse meg az egyéni mezőket több panelen keresztül olyan logikus módon, amely a felhasználók számára a leghasznosabb
  • Meghatározhatja a mezőtípusokat – beleértve a többszörösen kiválasztható választólistás értékeket is – a nagyobb adatintegritás és minőségellenőrzés érdekében.

Könnyen és pontosan nyomon követheti az összes alkatrészt, modult és kártyát.

 • Az összes merevlemez, kártya, memóriamodul, tápegység, patch-kábel és bármely más alkatrész, akár csavardobozok leltárának központi kezelése.
  • Figyelje a nagy értékű berendezések, például a szerverkártyák, hálózati vonalkártyák és adó-vevőegységek leltárát.
  • A felhasználó által beállítható küszöbértékek segítségével nyomon követheti a pótalkatrészeket, hogy tudja, mikor kell újakat vásárolnia.
  • Teljes körű irányítás a vállalat saját alkatrészsablonjának és az alkatrészmodell-könyvtárnak a testreszabásához.
  • Nyomon követheti az összes alkatrész hozzárendelését, sorozatszámát, életciklusát vagy bármely más, Ön által kívánt attribútumot egyéni mezőkkel.
  • Teljes átláthatóság az összes alkatrész-tranzakció teljes mértékben kereshető, rendezhető és exportálható ellenőrzési naplójával.

Az intelligens modellekkel minden nehéz munkát elvégeztünk Ön helyett.

Részletes modell specifikációk

Részletes modellinformációk, mint például az U hely, méretek, súly, energiaigény és portinformációk, mint például erő, hálózati, tároló, sorszám, és VGA port.

Könnyen importálhatja meglévő adatait

Kombináljon több fájlt egyetlen kereshető adatbázisba előre definiált Excel sablonokkal, amelyek a meglévő adatok felhasználásával villámgyorsan beindíthatók.

Búcsúzzon el a manuális auditoktól, köszöntse az automatikus felderítést

 • Fedezze fel a kritikus infrastruktúrát, például a rack PDU-kat, UPS-eket és minden más SNMP-kompatibilis kritikus infrastruktúrát egyszerűen az IP-cím megadásával.
  • Pontosíthatja az IP-címtartományok keresését az SNMP-paraméterek, a keresési opciók és a felderítendő adatok megadásával.
  • A telepített eszközök és a Sunbird DCIM-megoldása által kezelt eszközök közötti ellentmondások gyors azonosítása és kijavítása a 100%-os pontosságú adatbázis érdekében.
  • Automatikusan hozzáadhat és frissíthet olyan metaadatokat, mint a rendszer neve, leírása, a rendszer hálózati interfészei (portok), a virtuális memória, a lemez tárolókapacitása és a felhasznált százalék, a gyártmány, a processzorok száma, valamint a rendszer erőforrásainak metaadatai, mint a RAM, CPU, szolgáltatások vagy folyamatok az informatikai eszközökhöz a CMDB integráción keresztül.
  • A vezeték nélküli kézi szkennerek támogatásával a UPC-kód, a QR-kód és az RFID-címke beolvasásához egyszerűvé válik az ellenőrzés.