Energia

Energiatakarékosság. Költségmegtakarítás.

Informatikai vagy létesítményüzemeltetőként hogyan méri a PUE-t (energiafelhasználás hatékonyságát)? Szüksége van arra, hogy energiaköltség-jelentéseket készítsen az ügyfelek számára? Könnyen azonosítani tudja az aktív teljesítmény-, energia-, költség- és környezetvédelmi trendeket?
Számos lehetőség nyílik az adatközpontok energiafogyasztásának csökkentésére az energia költségek megtakarítása érdekében. Az energiahatékonysági kezdeményezések hatékony irányításához DCIM-szoftverre van szükség, amely segít az energiafogyasztás trendjeinek megismerésében. A DCIM segíthet megérteni, hogy mi vonja el az energiát a létesítményben, és megtalálni az energiafelhasználás megtakarításának módjait – miközben az IT-berendezések számára biztonságos környezetet tart fenn.

A használat nyomon követése és mérése

Nem tudja kezelni azt, amit nem mér. Az információk megadhatják Önnek az intelligenciát, amire szüksége van ahhoz, hogy okosabban kezelje energiafelhasználását. A Sunbird Power IQ energiagazdálkodási megoldása a beépített ASHRAE hűtési diagramokkal és Smart Rack nézetekkel figyeli és méri az összes energiafelhasználást a létesítményében, irányítópultokat és jelentéseket biztosít, amelyek segítenek megtakarításokat találni az adatközpontban.
Növelje az adatközpont hőmérsékletét kockázat nélkül, és ösztönözze az energiamegtakarítást a számlakiegészítő jelentésekkel.

Valós idejű PUE

Az energiakezelő szoftverünk szabványokon alapul, és figyeli az épület mérőműszereit, UPS-eket, PDU-kat, RPP-kat, intelligens rack PDU-kat és környezeti szenzorokat. Összegyűjti az információkat cselekvésre készen álló jelentésekké, lehetővé téve az áram- és pénzmegtakarítást, a Green Grid PUE 1., 2. és 3. szintjének kiszámítását, valamint zöld adatközpontja és fenntarthatósági kezdeményezései ösztönzését.

Lássa saját szemével!

Vegye át az irányítást intelligens Energiakezelő Megoldásunk felett, és nézze meg magának, hogyan működik az Ön adatközpontjában lévő eszközökkel. Csak töltsön le és telepítsen egy ingyenes próbaverziót a Power IQ-ból.

A valós idejű PUE most már az Ön kezében. Automatikusan.

  • • Automatikusan gyűjti az adatokat az épületből, az IT terhelésekből és a nem-IT terhelésekből
    • Automatikusan kiszámítja és követi a PUE-t az összes adatközpontban világszerte
    • Az energiahatékonysági kezdeményezések hatását azonnal láthatja
    • Összehasonlíthatja a PUE-t évről évre és iparági társaival

Értsd a költségeket úgy, ahogy szeretnéd…

Költségek adatközpontonként

Költségek üzletáganként

Költségek szolgáltatás vagy alkalmazás szerint

Támogassa a vállalati fenntarthatóságot és zöld kezdeményezéseket.

  • Egyszerűen támogassa a kormányzati szabályozásokat, például az EU magatartási kódexét és más szén-dioxid kibocsátási és kereskedelmi kezdeményezéseket.
  • Figyelje és mérje az energia megtakarításokat, hogy gyűjthesse az energia-visszatérítéseket és szénkrediteket.
  • Csökkentse a globális felmelegedéssel összefüggő üvegházhatású gázok kibocsátását.