Biztonság

Védje adatközpontját a fizikai fenyegetések és behatolások ellen.

Tartsa be a követelményeket és az előírásokat

A modern adatközponti szakemberek a biztonságkezelési problémák széles skálájával szembesülnek. Adatközpontjaik folyamatosan ki vannak téve a külső és belső forrásokból származó fizikai és információs biztonsági fenyegetéseknek. Meg kell felelniük az egyre szigorúbb vállalati követelményeknek és iparági előírásoknak. És úgy kell kezelniük ezeket a kihívásokat, hogy közben kezelniük az üzemidőt, a hatékonyságot, egyre többet kell megoldani kevesebbel.
Az alapszintű, alacsony szintű védelem már nem megfelelő a modern adatközpontok bonyolultságaihoz, különösen a távoli (edge) és kolokációs létesítményekhez.

Egyszerűsítsen

DCIM szoftverünk egyetlen, központosított rendszert biztosít az adatközpontok átlátható, jól látható hozzáférésének kezeléséhez. A valós idejű jelentésekkel és felügyeleti hírfolyamokkal kezelheti az adatközpont különböző területeihez való hozzáférést, és nyomon követheti, hogy ki lép be és ki. Több ügyféllel és felhasználóval rendelkező környezetet működtet? Használjon szerepalapú részletes engedélyeket a vállalati adatokhoz és eszközökhöz való hozzáférés korlátozásához.
Csökkentheti a gyakori biztonsági fenyegetéseket, csökkentheti az emberi hibák kockázatát, és megszüntetheti a hozzáférési kérelmek kézi nyomon követését a biztonságorientált DCIM szoftverrel.

Ne várja meg, amíg túl késő lesz

Az adatközpontok nap mint nap új biztonsági fenyegetésekkel néznek szembe. Az adatközpont kritikus eszközeinek védelmével ne várja meg a jogsértés vagy behatolás utóhatásait. Szerezzen be központi, modern adatközpont-biztonsági kezelést a Sunbird DCIM segítségével még ma.

Engedje be a jogosult felhasználókat.
Tartsa távol az illetéktelen behatolókat.

Úgy tervezték, hogy támogassa a Raritan® vagy CPI® iPDU-hoz csatlakoztatott bármely zárat. Ez a megoldás bármely szekrényben használható, például a Legrand, az Ortronics, a CPI, a Minkels és az Afco által gyártottakban.

Tartsa szemmel adatközpontját –
akkor is, ha nincs a helyszínen.

A valós idejű kamerafeedekkel bármikor és bárhol megtekintheti és megvédheti adatközpontjait.

Megoldásunk az iPDU-khoz csatlakoztatott IP- és USB-kamerákkal is működik, hogy támogassa a plug-and-play funkciót, amely megfelel az Ön speciális biztonsági felügyeleti igényeinek.

Nyugalom Önnek és bérlőinek.

A fizikai és információs biztonsági kockázatok a legfontosabbak a kolokációs adatközpontok számára. Győződjön meg arról, hogy a vállalati adatokhoz és az ügyfelek eszközeihez való hozzáférés a megfelelő kezekben marad.

Kövesse nyomon a hőmérsékleti és páratartalom-trendeket az adatközpont teljes alaptérképén

A hotspot kialakulásának azonosítása és előrejelzése – a kezdetektől a végpontokig

Az adatközpontban már telepített környezeti érzékelőkkel működik az egyszerű adatgyűjtés és a kiváló minőségű adatok érdekében

Az adatközpontban már telepített környezeti érzékelőkkel működik az egyszerű adatgyűjtés és a kiváló minőségű adatok érdekében

Védekezzen a legnagyobb vállalati biztonsági fenyegetés ellen: az alkalmazottak ellen.

A látszólag ártalmatlan alkalmazotti magatartások nem kívánt következményekkel járhatnak, amelyek veszélyeztetik adatközpontja biztonságát. Tartsa biztonságban eszközeit és alkalmazottait a DCIM szoftverrel, amely lehetővé teszi:

  • • Rendeljen és tartson fenn felhasználói engedélyeket a részletes szerepkör-alapú hozzáférés-vezérléssel
    • Integráljon meglévő LDAP-rendszereivel és Active Directoryjával a további hitelesítési szint érdekében
    • Akadályozza meg a jogosulatlan hozzáférést és változtatásokat
    • A vállalati szabályzatok és eljárások érvényesítése

Az auditnaplók valós idejű láthatósága törvényszéki elemzéshez.

Tekintse meg a dátum- és időbélyeggel ellátott naplóbejegyzéseket a sikeres felhasználói bejelentkezések, a sikertelen bejelentkezések, a távoli tárolási műveletek, az RFID-kártya engedélyezési kísérletek, valamint a kártyaaktiválások, deaktiválások, hozzárendelések és frissítések tekintetében.